TE HUUR RGB meubelen

VANAF 35 EURO PER DAG

RGB meubelen te huur. Ideaal voor feestjes en partijen. De meubels zijn ook geschikt voor horeca gelegenheden. De meubels zijn allen draadloos en zeer gemakkelijk aan te sluiten. De meubels werken op accu’s welk eenvoudig op te laden zijn middels een adapter.

Specificaties:

Levensduur: 5 tot 8 uur
ip: 54

Vraag naar de voorwaarden.

 

TE HUUR Manitou heftruck MT 1335

VANAF 150 EURO PER DAG

De heftruck met uitschuifbare arm MT 1335 is zeer geschikt voor diverse klussen zoals bv bouwplaatsen voor gebouwen van 2 of 3 verdiepingen. De heftruck is voorzien van compacte stabilisatoren die zijn draagvermogen en zijn algemene prestaties verbeteren. De heftruck is zeer wendbaar op smalle lokaties. Hij heeft een hefhoogte van 13 m en een hefcapaciteit van 3,5 t. Voor het comfort van de bestuurder, is de ruime cabine uitgerust met een JSM en een ergonomisch en intuïtief instrumentenbord. De MT 1335 beschikt over een motor van 102 pk en 4 aandrijfwielen zodat hij zich efficiënt kan verplaatsen op alle type terreinen.

Specificaties:

Hefvermogen: 3500 kg
Hefhoogte: 13 meter

Accessoires:

– Stenenklem
– Zand Lader
-Jip

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, borg 300 euro, transport en benzine.

TE HUUR autoambulance aanhanger

75 EURO PER DAG

Vlakke wagen geschikt voor vervoer van o.a. twee auto’s. Afmeting 1.80 x 6.00 tot maximaal 2.40 x 10.00 meter. De wagen is uitgerust met een elektrische lier of handlier, oprij planken, en slimme planksluiting.De aanhangwagen is gegalvaniseerd. Bruto draagvermogen 3500 kg. Eigen gewicht 1120 kg.

Rijbewijs:
BE

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, borg 150 euro en eventuele verzekeringen.